Spaghetti alla carbonara

Italien er landet for dig, der elsker sol, sommer, god mad, flot kultur, eminent historie, afslapning på strand, eller bylivets summen. Italien er for dig der trænger til at komme væk fra hverdagens stress og jag, og ned til afslapning og mad i verdensklasse. Italien har meget at byde på, lige meget om du rejser alene og ønsker at opleve Rom´s historiske gader, eller skal med familien på badeferie til Den italienske riviera som byder på flotte badestrande, lækre campingpladser, og et hyggeligt byliv.

 

God mad for alle

 

Italien har noget for alle aldersgrupper – og her kommer ikke mindst maden ind i billedet. Det italienske køkken byder på nogle af de mest kendte retter i hele verden – herunder pizzaen og pastaen. Disse retter fås i et hav af forskellige varianter, og tager du til Italien får du disse retter, der hvor de oprindeligt blev skabt. Prøv f.eks. deres Spaghetti alla Carbonara vel nok den mest kendte italienske ret af dem alle. En utrolig simpel ret med få ingredienser, der smager helt fantastisk. Vil du prøve at lave denne ret selv, kan du finde tips og opskrifter på Spaghetti alla Carbonara lige her.

 

Ikoniske steder i Italien

 

En af de mest populære byer i Italien er Venedig, den flydende by. Her kan du sejle rundt mellem byens gader i gondoler, en romantisk oplevelse, perfekt til dig og din partner. Venedig byder på endeløs historie, og hyggelige små restauranter. En anden populær by, som byder på unik historie, er Firenze – Leonardo Da Vincis fødeby. Her kan du opleve ikoniske bygninger og monumenter, som stadig står helt tilbage fra Romerrigets tid. Til sidst kan man ikke komme uden om Italiens hovedstad Rom. Rom byder på endeløs historie, herunder kan nævnes Colosseum og Sankt Peters Kirken. Ja.. der er mange grunde til at rejse til Italien.

Category
Tags

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *