En a-kasse hjælper os, når vi ikke selv kan. A-kasser hjælper, når vi mister vores job, og de hjælper, når vi ikke kan arbejde. Det er derfor altid en god ide at melde sig ind i en a-kasse. Er du kommet på dagpenge via din billige a-kasse, så er der nogle regler, man skal efterfølge. Dette betyder dog ikke, du ikke kan rejse, man skal bare være opmærksom på reglerne.

Vælg en a-kasse, der passer på dig

Der findes mange forskellige a-kasser i Danmark. Fælles for dem alle er, at de er til for at hjælpe dig. Der findes mange billige a-kasser, som man kan melde sig ind i. Det er en god ide at researche og se, om der er nogen, som passer bedre til dig og dit erhverv. På den måde er du sikker på, du får en god og billig a-kasse, der vil hjælpe dig.

Find flere billige a-kasser her.

Tag ud og rejse, mens du er på dagpenge

Som sagt kan det godt lade sig gøre at tage ud og rejse, mens du er på dagpenge. Det er forskelligt fra a-kasse til a-kasse, hvilke regler der gælder. Ved mange a-kasser skal du meddele din a-kasse mindst 14 dage før, at du tager på rejse.

Dog er det ikke alle steder, der tilbyder dagpenge, mens du er ude at rejse. Dette er individuelt fra a-kasse til a-kasse. Ved nogen er det endda muligt at søge om feriedagpenge.

Forkæl dig selv i sydens stråler

Det er ikke altid lige sjovt at være på dagpenge eller gå uden job. Mange dage er fyldt med praktiske ting, møder og ansøgninger, der skal sendes ud. Man har derfor, ligesom så mange andre brug for en pause. Her er syden varme stråler en god ide. Ligge ved poolen med en drink i hånden, mens solens stråler bager på din krop.

Find de gode og billige rejser

Er man på dagpenge, så er det ikke alverdens penge, man har. Rejserne kan derfor ikke være alt for dyre, så det gælder om at være god til at  finde de billige rejser. Når man er på dagpenge, så har man  ikke et bestemt tidspunkt at holde ferie på. Det er derfor nemmere at planlægge ens rejse udenfor højsæson.

Vælger man at rejse udenfor højsæson, så er der også større sandsynlighed for, at rejserne er billigere. Så tag hellere rejsen i maj eller august, og kom udenom juni/juli.

Category
Tags

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *