Miljøet på en arbejdsplads er en af de vigtigste ting at tage hånd om, når man taler om god arbejdsånd. Det er vigtigt, at der er en god følelse mellem medarbejderne på en arbejdsplads for, at tingene kører, og at der ikke opstår problemer. Dette kan løses gennem godt samarbejde og god kommunikation mellem alle led på arbejdspladsen. Derfor er fænomenet teambuilding også blevet mere og mere populært. Team-building går ud på, at man i teams tager afsted en dag eller en weekend sammen, og skal løse nogle opgaver gennem samarbejde.

Det kan både være blandede teams på tværs af virksomheden, for at få rystet virksomhedens forskellige led sammen og for at skabe forståelse mellem leddene. Det kan også være de små teams, som til hverdag arbejder sammen, som tager afsted sammen for at komme tættere på hinanden, og for at løse nogle andre opgaver end dem man til hverdag er vant til at løse.

Teambuilding i udlandet

Teambuilding kan foregå mange forskellige steder. Man har ikke førhen fokuseret så meget på hvor teambuildingen fandt sted, men mere på hvad dagene skulle indeholde af aktiviteter. Men det er blevet klart for flere og flere arbejdspladser, at det at tage til udlandet for at lave teambuilding kan være utroligt effektivt. Det kan blandt andet skyldes, at man sammen tager på en rejse i helt fysisk forstand, sådan at man kommer ud af de vante rammer man kender, og derfor giver plads til anden form for sårbarhed fra de forskellige medarbejdere.

Det kan bevirke, at der opstår en ny dynamik i teamet. På den måde kommer medarbejderne til at møde hinanden på en helt ny måde, og opleve hinanden på ny. Måske ser man endda hinanden på en ny måde. Du kan se afbudsrejser på rejsetilbud.dk, og blive inspireret til hvor man kunne tage hen til den næste teambuilding weekend, for at få rystet virksomheden bedre sammen og få en god oplevelse på tværs af arbejdsopgaver og personligheder. Så kan det være at den næste teambuilding-tur skal foregå i Budapest eller Paris, i stedet for at foregå i en spejderhytte eller nede i mødelokalet.

Category
Tags
No Tag

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *