Gode feriebilleder kan være med til at forevige den stemning, der opstår på ferien. Det er altid hyggeligt og nostalgisk at kigge tilbage på de mange billeder fra de sidste par feriedestinationer. Det er dog ærgerligt at komme hjem fra en ferie med slørede og mørke billeder. Hvis du elsker at tage gode billeder på feriedestinationen, kan du få tips og tricks til fotograferingen på ferien her.

Indstillingerne på kameraet

Hvert år kommer der bedre og bedre teknologi til, som gør det nemt at tage gode billeder fra mobilen af. Det kan også være, at du har købt et nyt og flot spejlreflekskamera, som skal med på ferien. Uanset om du bruger mobilen eller spejlreflekskameraet, kan det være en god idé at sætte sig ind i de forskellige indstillinger på kameraerne. På den måde sikrer du, at du bruger indstillingerne rigtigt. Det kan i sidste ende også give bedre billeder.

Det kan for eksempel være en god idé at bruge kameraets fokus, så du sikrer dig skarpe billeder. Mange kameraer har også en indstilling, hvor den tager flere billeder ad gangen. Denne funktion er god, hvis du tager billeder af personer, der er i bevægelse. Læs mere om fotografering her og bliv klar til ferien.

Den rette placering

Når du skal tage et godt billede på ferien, er det også vigtigt, at du har den helt rette placering. Det kan for eksempel være en god idé at undgå direkte sollys på kameraet. Du kan nemlig risikere, at billedet bliver meget mørkt. Det kan også være fordelagtigt at tage billeder i dagslys frem for i mørke. Når du tager billeder i dagslys, er det nemlig nemmere at tage et skarpt billede. Hvis du tager billeder i mørke, skal du desuden kun bruge blitz, hvor det er nødvendigt.

Category
Tags

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *