Påskeferien blev brugt blandt smukke bjerge og varme kilder. Her kan du læse om vores tur.

Vi pakkede vores Samsonite kuffert og tog afsted

Jeg tænker altid, at jeg skal planlægge pakningen i god tid, da vi er en stor familie, men endnu engang blev det dagen før. Endelig skulle hele familien afsted sammen, og jeg kastede som altid alt for meget tøj i min Samsonite kuffert og krydsede fingre for, at jeg ikke havde glemt det vigtigste. Heldigvis er der plads nok, så familiens tøj til al slags vejr kunne medbringes. Rejsen gik nemlig denne gang til Island, hvor man som bekendt ikke altid kan regne med solskin.

Her skulle vi se de store attraktioner såsom Den Blå Lagune, The Golden Circle,

Gletsjervandring og selvfølgelig turen på de islandske heste, som er obligatorisk, når man har en hestegal datter. 

Oplevelser for hele familien

Det vigtigste for os var, at der var aktiviteter for hele familien og derfor valgte vi også en rejsedestination som Island.

Vi er klart til meget forskellige ting, hvor min mand helst vil på med vandreskoene og ud og opleve naturen er jeg nok mere til at ligge og dase i solen på charterferier, men man må jo af og til gå på kompromis og heldigvis har Island jo også de varme kilder, så lidt spa-ferie blev det da til.

At have en elendig stedsans

Selvfølgelig havde vi problemer med at finde hotellet. Hverken jeg eller min mand er født med indbygget kompas og da vi synes det kunne være sjovt at tage det offentlige til hotellet endte det selvfølgelig med at min kære mand måtte tage vores Samsonite kuffert på en halv times gåtur op ad bakke. Heldigvis fungerer hjulene på kufferten upåklageligt, på trods af et par år på bagen, så det var faktisk ingen sag og vi havde kræfter til at udforske byen, da vi endelig var kommet af med vores Samsonite kuffert. 

De Islandske restauranter

Når man er en familie på fire er der ikke altid hverken råd eller overskud til de fine gourmetrestauranter, som vi ellers satte stor pris på, før vi fik børn. Det er det tit en udfordring at finde den rigtige børnevenlige restaurant, hvor kvaliteten også er i top og der heller ikke spares på den gode service. Det sidste er i den grad tilfældet i Island, hvor alle er utroligt søde, og man bliver mødt af smil alle steder.

Hjemturen

Sjovt nok var det svært at lukke min Samsonite kuffert, da vi skulle hjem. Vi får altid købt en masse ting og selvom det heldigvis ikke er så in længere med souvenirs, finder vi altid ting, som vi vil have med til os selv. Denne gang var det islandske sweatre og de fylder, som I nok kan forestille jer, ikke så lidt, så min datter måtte sætte sig på min Samsonite kuffert, så den kunne lukkes inden afrejsen.

Category
Tags
No Tag

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *