Lange flyveture er aldrig specielt behagelige for passagerne. Mange timers inaktivitet , siddende på små, hårde sæder, og uden mulighed for at strække benene eller ligge ned, kan godt få timerne til at føles endnu længere end de er. Heldigvis findes der ting, der kan gøre den lange flyvetur en del mere behagelig. Så behøver flyveturen ikke længere være et irritationsmoment, men i stedet en del af rejseoplevelsen.

Forbered dig på den lange flyvetur hjemmefra

Som ved så mange andre ting i livet, kan det virkelig betale sig at være forberedt, når det kommer til lange flyveture. Da du ikke kan komme nogle vegne, købe noget du har glemt derhjemme, eller skifte siddeposition, er det vigtigt at have købt alt det nødvendige inden du træder ombord på flyet. Det betyder at iklæde sig behageligt tøj, og gerne i flere lag, da der ofte er meget aircondition på fly. Udover det er gode sko, der er nemme at få af og på, en meget god idé for rejsende, der ikke har lyst til at have de samme sko på 12 timer i streg.

En nakkepude er din bedste ven

Flysæder er ikke kendt for deres komfort, og især ikke støtten omkring hovedet, eller mangel på samme. Mange vil gerne sove lidt under flyturen, men får meget ondt i nakken af de ubehagelige nakkestillinger. Her er det en god idé at investere i en oppustelig nakkepude, der kan hjælpe med komforten under rejsen.

Udover den oppustelige nakkepude, der er enormt praktisk, eftersom den ingenting fylder i håndbagagen, findes der også mange andre varianter af nakkepuder. En nakkepude i skum er meget behagelig til rejsebrug, da de minder mere om en hovedpude end en oppustelig nakkepude. De fylder dog mere i tasken og det skal der tages hensyn til under pakningen.

Pak det mest nødvendige

Skal der flyves rigtig langt, skal der ofte også soves under flyvningen. Her anbefales det at pakke en lille toilettaske med de mest nødvendige ting. Mange vil gerne børste tænder, måske fjerne makeup eller tage creme på inden de skal sove. Husk at pak i små rejsestørrelser og i en gennemsigtig toiletpung, så der ingen problem er med sikkerheden i lufthavnen.

Nogle synes også at det er rart med lidt skiftetøj og en deodorant, så de kan være friske når flyet lander. Et ekstra tip er at købe lidt snacks til turen i lufthavnen, til hvis man skulle blive sulten mellem måltiderne. Det er ærgerligt at mangle lidt spiseligt hygge til de mange timer i luften.

Husk ekstra underholdning til de mange timer i luften

Mange flyselskaber har et stort udvalg af film og radiokanaler, som deres passagerer kan underholde sig med på de lange flyveture. Men vil man ikke se film konstant, kan det være smart at have forberedt lidt alternativ underholdning. Uden det kan det blive en langsommelig og kedelig tur, så det er vigtigt at være forberedt på at situationen kan forekomme. Her kan en bog, en god podcast, måske en malebog for voksne eller et spil kort, være oplagte muligheder for ekstra hygge og underholdning under flyveturen.

Category
Tags
No Tag

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *