At rejse ud i verden er helt fantastisk. Der er nemlig masser af oplevelser at hente, når du bevæger dig ud over landets grænser. Du har helt sikkert nogle fantastiske minder fra tidligere ture. Dem må du imidlertid pakke lidt væk og se virkeligheden i øjnene, hvis du skal ud og rejse første gang med din baby. Det bliver nemlig en anderledes oplevelse.

Styr på praktikken

Ingen tvivl om, at en tur med en baby under armen alt andet lige bliver noget helt andet, end du plejer. Der er nemlig rigtig mange hensyn, der skal tages. Hvis du aktiverer dit planlægninsgen og går pragmatisk til værks, er der dog alle muligheder for at få en succesfuld tur.

Det kræver en del forberedelse at pakke til en baby. Egentlig handler det grundlæggende om at pakke med to ting i hovedet. Det ene er at pakke med henblik på at imødekomme alle tænkelige ulykker. Det andet er at pakke til det nødvendige. Her kommer den gode rejsetaske ind i billedet

Den gode rejsetaske

Når du rejser med en baby, gør det processen væsentlig lettere, hvis du formår at pakke praktisk. Men pakningen er svær at lykkedes med, hvis ikke du har noget ordenligt at pakke i. Den vigtigste taske, du skal have med på turen, er pusletasken. Uden en velpakket pusletaske, er der garanti for ulykker i vente. Vi kender det jo alle sammen. Når der er noget bestemt, vi har glemt at pakke, så er det altid det, vi kommer til at mangle, når ulykken er ude.

En god pusletaske skal kunne indeholde det allermest nødvendige. Den skal altså ikke være totalt ude af proportioner. Den skal være handy, så du let kan have den med igennem lufthavnen. Så skal den naturligvis også være hårdfør. En pusletaske bliver brugt hver eneste dag. Det betyder altså, at den skal kunne klare lidt af hvert. Sidst, men ikke mindst, skal du vælge en taske med mange rum. Formår du at gøre det, er der meget bedre mulighed for at holde orden i de ting, du har taget med.

Category
Tags
No Tag

One response

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *