For at holde livet i gang handler det om at komme ud og opleve den store verden og skabe sig selv en masse rejseminder. Det kan være de betydelige ting som da man i Ægypten var vidne til en historisk begivenhed eller en mere ubetydelig ting såsom en sjov historie om hvordan det pissede ned i Spanien så man måtte købe de der åndssvage t-shirts man ikke har set siden. Med en så stor kollektion af ferieminder som foreviges gennem de fine digitalkameraer, så er det også godt at holde styr på dem.

Et overblik over minderne

Et sted du kan finde en god mulighed for at holde styr og få overblik over de mange minder fra de mange rejser, er https://www.fotobog.nu et godt sted at tage hen. Her kan du finde diverse forslag til hvordan du kan implementere dine ferieminder til hverdagsmaterialer samtidig med at du blot kan have dem liggende i en fotobog som man med tiden kan finde frem.

Online kan du med lethed finde et omslag til helt egen bog som falder i din smag, og som du mener passer bedst til de forskellige rejseminder om det har været med familien, vennerne eller nogle kolleger.

Et køb til hyggestunderne

Når du endelig har fået din fotobog fra https://www.fotobog.nu/fotoboger, vil du i de kølige vintre eller om mange år frem kunne trække bogen frem og sidde med et tæppe og en kop varm kakao, mens du husker de mange stunder. At have familien omkring dig og fortælle dem mens du viser de steder du har været hvormed du inspirerer dem til at opleve de samme ting, enten med dig eller som du selv gjorde på egen hånd i visse stunder.

Det er den ideelle måde at forbinde minder, historier og inspiration til en fantastisk stund med dem du holder af og en vej til at finde din næste rejseinspiration. På den måde får du gjort brug af din bog til mere end bare et sted at gemme dine gamle billeder, og dermed bliver det et af dine bedste investeringer du har gjort dig.

Category
Tags
No Tag

One response

  1. Peter Hansen siger:

    God idé med sådanne en ikke-digital minde-gemmer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *