Radiotårnet i Berlin

Der er mange fordele ved at tage på storbyferie. Man kan få et lille break fra sin hverdag, og man behøver nødvendigvis ikke at være væk i lang tid. Der ligger mange storbyer i Europa, og derfor skal man ikke bruge mange timer i et fly. Du kommer hjem med fornyet energi og er klar til at gribe hverdagen an.

Før du tager afsted, bør du have styr på alt derhjemme. Hvis du har en hund, skal den passes, og i tilfælde af, at den er i løbetid, kan du finde mere information på Google ved at søge på løbetid hund. Nedenfor kan du se, hvilke storbyer, du skal besøge i Europa.

Udforsk historien i Berlin

Hvis du ikke har været i Berlin før, skal du ikke tøve – du skal helt sikkert til Berlin. Berlin er også en by, man kan besøge flere gange, hvis man allerede har oplevet byen. Storbyen byder på kultur, historie, lækker mad og god shopping.

Du kan selvfølgelig ikke tage til Berlin uden at opleve Berlinmuren og mindesmærkerne fra tiden, der har skabt meget af Berlins identitet. Når du har fordybet dig i Berlins historie, kan du få et break ved at nyde byens dejlige liv. Der er forskellige områder ligesom i København, hvilket giver mulighed for at se byen fra forskellige vinkler. Du vil ikke fortryde en tur til Berlin, og det handler blot om at udforske byen og de mange områder, der står i kontrast til hinanden.

Spis en croissant i Paris

Gå ned til den lokale café og bestil en croissant og en dobbelt espresso – så ved du, at du er i Paris. Byen er smuk, og man kan faktisk opleve livet i byen ved at sidde på forskellige cafeer og kigge på mennesker. Mange af de lokale sidder på cafeer, så hvis du vil være rigtig franskmand, skal du selvfølgelig gøre det samme.

Der er en stemning i Paris, som man ikke finder i andre byer. En romantisk og rolig stemning, hvor man ikke stresser rundt, hvilket du heller ikke bør gøre. Det er vigtigt at tage kulturen til sig, når man rejser for at få den fulde oplevelse. Observer menneskene og opfør dig ligesom dem. Hvem ved? Måske kan du tage noget af kulturen med tilbage til Danmark? Selvom du ikke skal stresse, skal du selvfølgelig ikke gå glip af Eiffeltårnet. Man kan ikke være i Paris uden at have et turistbillede foran tårnet. Måske med en croissant i hånden og en fransk hat.

Cafeer i Paris

Category
Tags
No Tag

One response

  1. Har faktisk aldrig været i Berlin før, det skal da prøves 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *