kuffert

Hvis overvejelserne går på en rejse, er der flere ting at gøre før afrejse. Først og fremmest skal du finde din rejsedestination.

Her bør du overveje, om du skal på vandreferie, charterferie, oplevelsesferie eller noget helt andet. Derefter bør du finde ud af, hvilket land du vil til. Når dette er gjort, er der flere overvejelser.

Hvis du søger flere rejsetips, så klik her.

Inden rejsen starter…

… bør du have en rejseforsikring. Denne er nærmest et must. Den dækker din forsvundne kuffert, eller hvis du bliver ramt af skader og uheldige situationer.

Endvidere bør du have noget underholdning med til flyveturen. Det kan være lydbøger, film, musik, en god bog eller nogle aktiviteter som kryds og tværs. Jo mere underholdt du er på rejsen, jo hurtigere føles turen.

Sidst, men ikke mindst, bør du have styr på hus og haven derhjemme, så du kan holde ferie uden stress og bekymringer. Så, få fixet de ting i haven der hænger over hovedet; få klippet hækken, repareret skuret skuret, indhentet tilbud på lægning af fliser – du får det ikke selv gjort, slået græsset osv.

Solidt rejseudstyr

Hvis du skal til udlandet, er der nogle steder hvor tingene er billige. Derfor kan det være en god idé at medbringe en god og solid kuffert, hvor der kun er det højest nødvendige med på ferien. Så kan du fylde den godt med tøj og diverse andre sager, mens du er på ferie.

Du bør også veksle nogle danske kroner til den valuta, som din feriedestination anvender. Flere lande modtager Visa kort, men du bør undersøge, hvilke gebyrer der er tildelt dig ved brugen af dette, mens du er i udlandet.

Rejsedestination og muligheder

Der findes flere forskellige ferietyper som:

  • Skiferie
  • Bade og solskinsferie
  • Dykkerferie
  • Campingturen både i ind- og udlandet
  • Den koldere oplevelse på for eksempel Færøerne, Island og Grønland

Du bør pakke din kuffert med omtanke. Din kuffert bør indeholde praktisk og fungerende tøj, så det passer til den destination, du skal til, og så du undgår fryse- eller hedeture.

Hav styr på rejseudgifterne

Der findes flere forskellige rejsemuligheder. Dette er gældende både til charterferien med all inklusive eller fly og hotel hver for sig. Man kan også med stor fordel anvende Bed & Breakfast, hvilket kan være en billigere løsning. Dog findes der flere og flere muligheder indenfor afbudsrejser.

Derved kan denne løsning blive den billigste. På afbudsrejser med all inklusive er der som regel morgenmad og aftensmad med i prisen. Dermed ikke sagt at man ikke kan tage på byens resterende restauranter for at spise.

Category
Tags

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *