3 måder du kan få råd til din drømmerejse på

Uanset hvor din rejse går hen i 2019 – om du er til madrejser i Provence, eller det skal være eksotisk og hedde Bali i år, så er der altid en mulighed for at komme af sted, om du så er motiveret for at lægge dig i selen og spare ekstra op over en periode, eller om du vil kigge dit budget igennem for at finde besparelser, så får du her 3 måder, hvorpå du kan få råd.

En drømmerejse behøver hverken at være svær at finde inspiration eller penge til

Måde nr. 1: På diverse rejseinspirationssider kan du finde inspirationen, og på sider som nordisklaan.dk kan du nemt finde et billigt lån til at gøre drømmerejsen til virkelighed.

Nordisk lån er en af de mest erfarne aktører inden for branchen, og med samarbejde med et solidt pengeinstitut som Basisbank A/S, så kan du være helt sikker på at du er i sikre hænder. Derudover kan vi også anbefale et hurtigt lån hos Apollofinans.dk.

Få styr på dit budget og få sparet mere op

Et praktisk råd er naturligvis også, at du bør få kigget på dit privatbudget og et grundigt overblik over udgifter og indkomster. Er der fx noget du bør eller kan skære fra eller skære ned på? Smøgerne? Internetforbindelse kan måske nedgraderes? Overvej, hvad du vil prioritere og budgetter derefter. Det er selvfølgelig nemt at sige, men ikke desto mindre kan det, at man får styr på budgetter og allokerer flere af sine penge til en opsparing give større muligheder for at komme ud og rejse – hvis man vil det nok.

Overvej et ekstra arbejde

Her tænkes der ikke på en masse timer ekstra i ugen. Du kan i stedet overvejet at starte dit eget hobby- eller deltidsprojekt. Har du overvejet at blogge, dyrke en instagramprofil eller blive skarp på online marketing? Så har du mulighed for her at udvikle dig hurtigt få mulighed for at tjene en ekstra skilling, som du så kan dedikere 100 % til din opsparing. Igen, det handler om prioriteter, og er det lidt flere timers arbejde der skal til for at rejse, så er det med at spænde hjelmen og komme i gang.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *