Der er få ting, som vi danskere elsker så meget som at rejse. Hvert år rejser vi på ferie i tusindvis, og den mest normale måde at komme fra Danmark til vores destination på, er med fly. Der er rigtig mange fordel ved flyrejser.

De går for det første betydeligt hurtigere end alle andre former for transport. For det andet er fly ofte langt mere komfortable, idet man sidder bedre og mere uforstyrret. Og så er flyrejser tit også billigere. Men der kan også være logistiske problemer forbundet med det at rejse med fly.

Fly kan blive forsinkede

Det sker heldigvis ikke særlig tit, men det sker. For nogle gange bliver fly forsinkede, og i værste tilfælde kan de blive helt aflyst. Det er selvfølgelig helt ødelæggende i forhold til den planlagte rejse, og forsinkelser og aflysninger er forbundet med store frustrationer hos dem, som det går ud over.

Samtidig er det også et område, der rent juridisk og rettighedsmæssigt skaber stor forvirring. For rigtig mange danskere er ikke klar over, hvad de har krav på, når et fly bliver forsinket. Det skyldes, at reglerne er ret komplicerede og varierende.

Få professionel hjælp

Derfor er det som flypassager på et forsinket eller aflyst fly en rigtig god idé at benytte de muligheder der er for at få professionel, juridisk vejledning. Det kan man få flere steder, men en af de mest kompetente vejledningsservices finder man hos juf.dk.

Her kan man nemlig komme til at snakke med advokater, som er specialiserede inden for erstatning ved netop tabt rejsetid og tabte penge i forbindelse med flyrejser. I stedet for at trække tov med et stædigt flyselskab er dette klart den nemmeste og smarteste vej at gå. Og chancen for at få en økonomisk kompensation er stor.

Interesseret i fly- og rejsebranchen? Læs mere om den på Servicenews.dk

Afhængigt af skaden

Det er selvfølgelig ikke alle forsinkede fly, som man kan få en erstatning for. Hvis flyet kun er nogle timer forsinket eller mindre, vil der sjældent være belæg for et erstatningskrav. Er ventetiden lang, er det dog altid værd at undersøge mulighederne.

Category
Tags
No Tag

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *