golfrejser

Mange af os rejser for at for en ændring på kulisserne, temperaturen og opleve andre kulturer eller bare for at slappe af. Men er du typen, der gerne vil have noget sport ind i ferien samtidig?
Hvorfor så ikke prøve en golfrejse til Spanien?

Hvorfor til Spanien?

Spanien er et af de mest populære rejsemål for nordeuropæiske golfentusiaster. Der er forskellige grunde til dette som fx det mere tempereret klima og velplejet greens i ørkenlandskaberne. Spanien tilbyder også nogle af de absolut smukkeste og bedste golfbaner i verden.

Er golf for dig?

Lyder det spænende, men har du ikke spillet golf længe eller er du nybegynder? Så behøver du ikke lade det stoppe dig. Det er aldrig for sent at begynde på en ny sport og hvis du planlægger at rejse i sommermånederne, så er der masser af tid til at lære. Hvis du gerne vil lære mere om golf i alle dets forskellige aspekter og forberede dig på ferien, så kan du klikke ind på linket her: Golfrejser

3 populære golf destinationer i Spanien

 

Costa Brava
Ikke langt fra Genova ligger et nyt baneanlæg, der tilbyder en enestående golfudfordring. Det blev anlagt til Europatouren og tilbyder smukke golfhuller hvor du kan gå 18 smukke skovhuller. Eller du kan gå fra Pals-banen, hvor der er smuk havudsigt på mange af hullerne. Du har også muligheden for at skyde fra toppen af et bjerg, hvor du ved klart vejr kan se skyskraberne i Barcelona.

Mallorca

Mallorca som i mange år har været ét af de mest besøgte ferieøer i verden, tilbyder også mere end 18 forskellige golfbaner. Den tidligere turistskat er også udgået, hvilket kun gør øen endnu bedre for golf entusiaster.

 

Tenerife

Tenerife er omtalt af mange som perlen i de kanariske øer og er en perfekt golfdestination. Det varme klima samt det faktum at det næsten aldrig regner på øen gør, at det er et meget eftertragtet rejsemål.

Category
Tags
No Tag

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *