Det er snart sommer, og med den kommer lys, varme og forhåbentlig fritid – som skal bruges til at koble helt af og lade op til nye prøvelser.

Men inden du kommer så langt, så er det en rigtig god idé at forberede dig på at holde ferie, blive helt klar med alt det praktiske.

Og om du bliver i Danmark, eller du tager sydpå mod mere eksotiske himmelstrøg, så er der en ting vi danskere er glade for, og det er at komme i vandet hvor vi end er og opholder os.

Derfor vil det være en rigtig god idé at sikre dig at du har det rette svømmeudstyr klar til oplevelsen, søger du inspiration – det finder du her.

Svømmeudstyr

Vi må erkende at der findes mange typer svømmeudstyr, der rangerer lige fra et par simple badeshorts der er egnede til den basale badeferie til noget hardcore dykning med maske og flasker.

Men uanset hvad du er til, så er det en rigtig god idé at det holder en høj kvalitet, så rådet vil være ikke at gå på kompromis, og ikke at sætte hensynet til prisen over kvaliteten.

Når du skal på ferie, så skal det vigtigste udstyr medbringes hjemmefra, det er der flere årsager til – for det første har du god tid hjemme til at finde ud af hvad du kan lide og kan passe, dernæst er det ikke mange feriesteder der tilbyder svømmeudstyr i en høj kvalitet.

Dykkerbriller og svømmebriller

Uanset hvor du hopper i vandet, så bør du medbringe dykker- eller svømmebriller, for det er absolut mere behageligt at svømme og dykke, hvis du har briller egnet til formålet – alene af den årsag at man på forhånd ikke kender forholdene på stedet.

Der er mange der tror at dykker- og svømmebriller er det samme, men det er det absolut ikke – svømmebriller er til de simple manøvrer, som for eksempel svømning ved stranden eller i en pool, mens dykkerbriller er egnede til de deciderede dyk, måske til bunden, men i hvert fald under overfladen.

Masker og snorkelsæt

Hvis du vil gå all-in på dykning, så skal du væk fra brillerne og helt over i udstyr der er bygget specifikt til den slags, og ja – danskerne er vilde med snorkelferier, hvor der rejses til eksotiske steder for at dykke ned til koralrev og se på farverige fisk.

Det ville være en bitter ting hvis oplevelsen blev ødelagt at dårligt udstyr, så sørg for at det er i orden hvis du vil kaste dig ud i dykning eller snorkling.

Sikkerhed til børnene

Under normale omstændigheder er det ikke forbundet med overhængende fare at tage ungerne med på badeferie, men vær alligevel varsom, for vand kan være farligt hvis du ikke passer på.

De nemme løsninger der kan vælges til børnene vil være de kendte, altså svømmevinger, men også her kan opgraderes til en decideret svømmevest, hvilket nok vil være en god idé hvis et barn skal med på åbent vand – hvor der trods alt er nogle flere variable der skal tages højde for.

Styr på haven inden afrejse

Dette er også vigtigt, så man virkelig kan holde ferie uden stress og helt afslappet. Sørg for at have slået græsset, meget gerne klippet hækken også, hvis du har en af de hække sorter som skal klippes flere gange årligt. Det tager tid at klippe hæk og er bare rart at have overstået. Derudover så vil en hovedrengøring også være rar at komme hjem til.

Category
Tags

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *